Logo

Squash-ingefær souffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl kogt squashmos
¾ dl ahornsirup
¼ tsk reven muskatnød
¼ tsk ingefær
¼ tsk salt
2 spsk smør eller margarine
6 æg
3 spsk råsukker
 
Bland i en gryde squashmos, ahornsirup, muskat, ingefær, salt og smør, og lad det stå over svag varme i 5 minutter.
Pisk æggeblommerne sammen, kom dem i gryden og varm det hele godt igennem.
Tag gryden af varmen og lad det svale lidt af.
Pisk æggehviderne helt stive med råsukker og fold dem med let hånd i squashblandingen.
Hæld massen i et smurt og melet 1 liters soufflefad og bag souffleen i en forvarmet ovn ved 180ºC i 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her