Logo

Squash-ingefær souffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 dl kogt squashmos
3/4 dl ahornsirup
1/4 tsk reven muskatnød
1/4 tsk ingefær
1/4 tsk salt
2 spsk smør eller margarine
6 æg
3 spsk råsukker
 
Bland i en gryde squashmos, ahornsirup, muskat, ingefær, salt og smør, og lad det stå over svag varme i 5 minutter.
Pisk æggeblommerne sammen, kom dem i gryden og varm det hele godt igennem.
Tag gryden af varmen og lad det svale lidt af.
Pisk æggehviderne helt stive med råsukker og fold dem med let hånd i squashblandingen.
Hæld massen i et smurt og melet 1 liters soufflefad og bag souffleen i en forvarmet ovn ved 180ºC i 30 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede bananer med is 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svesker med mandellåg i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Honningæbler med isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede bananer med is 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os