Logo

Squash-mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 tsk agar-agar
2 ½ dl mælk
2 ½ dl råsukker
1 dl cognac eller tør sherry
1 tsk kanel
1 tsk muskat
½ tsk stødte nelliker
½ tsk salt
½ l. kogt squashmos
½ l. piskefløde
 
Kog agar-agaren i mælk, rør det med sukker, cognac og krydderier og tilsæt squashmosen.
Bland det hele godt.
Pisk fløden til stift skum og fold den varsomt i squashblandingen.
Hæld moussen i en let smurt form eller portionsglas.
Vær opmærksom på at agar-agar hurtigt stivner, når det afkøles, og man skal derfor arbejde lidt hurtig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her