Logo

Squash-mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 tsk agar-agar
2 1/2 dl mælk
2 1/2 dl råsukker
1 dl cognac eller tør sherry
1 tsk kanel
1 tsk muskat
1/2 tsk stødte nelliker
1/2 tsk salt
1/2 l. kogt squashmos
1/2 l. piskefløde
 
Kog agar-agaren i mælk, rør det med sukker, cognac og krydderier og tilsæt squashmosen.
Bland det hele godt.
Pisk fløden til stift skum og fold den varsomt i squashblandingen.
Hæld moussen i en let smurt form eller portionsglas.
Vær opmærksom på at agar-agar hurtigt stivner, når det afkøles, og man skal derfor arbejde lidt hurtig.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtsalat med råcreme 2Friske frugter i sukkerlage med råcreme er altid populært. Varier frugten efter sæson og...
• Sommerbudding med creme fraicheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hasselnøddeis og råsyltede danske blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med seks frugter i frugtgeléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os