Logo

Squash-ostesouffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 mellemstore squash
1 spsk smør eller margarine
1 spsk hvedemel
1 ¼ dl varm mælk
1 tsk citronsaft
¾ dl revet cheddarost
2 æggeblommer
4 æggehvider
 
Snit squashene i meget tynde skiver på råkostjernet og drys dem med salt.
Lad dem trække i et par timer, skyl dem og lad væden løbe fra i en sigte.
Læg dem i en kasserolle med ¾ dl vand og lad dem simre, til der er klare.
Lad dem dryppe af og lav en opbagning med smør, hvedemel og varm mælk.
Når den er tyknet, tilsættes squash, citronsaft, ost og de piskede æggeblommer.
Pisk æggehviderne, til de er stive og fold dem forsigtigt i squashblandingen.
Hæld den i et 1 liters smurt og melet soufflefad.
Sæt fadet i en bradepande med vand i bunden og bag souffleen ved 180ºC i 45 min.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?