Logo

Squash-ostesouffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 mellemstore squash
1 spsk smør eller margarine
1 spsk hvedemel
1 1/4 dl varm mælk
1 tsk citronsaft
3/4 dl revet cheddarost
2 æggeblommer
4 æggehvider
 
Snit squashene i meget tynde skiver på råkostjernet og drys dem med salt.
Lad dem trække i et par timer, skyl dem og lad væden løbe fra i en sigte.
Læg dem i en kasserolle med 3/4 dl vand og lad dem simre, til der er klare.
Lad dem dryppe af og lav en opbagning med smør, hvedemel og varm mælk.
Når den er tyknet, tilsættes squash, citronsaft, ost og de piskede æggeblommer.
Pisk æggehviderne, til de er stive og fold dem forsigtigt i squashblandingen.
Hæld den i et 1 liters smurt og melet soufflefad.
Sæt fadet i en bradepande med vand i bunden og bag souffleen ved 180ºC i 45 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vilde FrugtspidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær med flødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler bagt i mandeldejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vilde FrugtspidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os