Logo

Squashsouffle med appelsinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l. kogt squashmos
4 spsk smeltet smør eller margarine
1/2 tsk salt
3 spsk råsukker
1/4 tsk reven muskatnød
1 spsk usprøjtet appelsin- eller citronskal
5 æg
 
Bland de første 6 ingredienser med de piskede æggeblommer og fold derefter de stiftpiskede æggehvider i squashblandingen.
Hæld massen i et smurt og melet 1 1/2 liters soufflefad og bag souffleen i en forvarmet ovn ved 180ºC i 40 minutter.
Serveres med varm sauce af orangemarmelade fortyndet med ananassaft eller god ahornsirup og citronsaft.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær marineret i balsamicoeddikeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblepandekager med rosinerPandekagedejen er rørt med revne æbler og rosiner og krydret med kanel. Server med en god...
• Kaffebudding / MokkabuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær marineret i balsamicoeddikeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os