Logo

Squashsouffle med appelsinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 l. kogt squashmos
4 spsk smeltet smør eller margarine
½ tsk salt
3 spsk råsukker
¼ tsk reven muskatnød
1 spsk usprøjtet appelsin- eller citronskal
5 æg
 
Bland de første 6 ingredienser med de piskede æggeblommer og fold derefter de stiftpiskede æggehvider i squashblandingen.
Hæld massen i et smurt og melet 1 ½ liters soufflefad og bag souffleen i en forvarmet ovn ved 180ºC i 40 minutter.
Serveres med varm sauce af orangemarmelade fortyndet med ananassaft eller god ahornsirup og citronsaft.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?