Logo

Stegt ananas med is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt ananas med is

 

Frisk ananas smager dejligt stegt især krydret med lidt farin. Superlækkert med en god vaniljeis til.

Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 5 min. 2-4 personer

 

#

½ frisk ananas

25 g smør

2-3 spsk farin

vaniljeis

*

Skær skrællen af ananassen og skær den i skiver.

Del dem i halve og skær stokken ud.

 

Steg ananasskiverne på en pande med smør et par min.

Drys med farin og steg endnu et par min. til farinen er smeltet.

Server straks med vaniljeis.

 

Stegt ananas med is


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her