
 
Desserten
er frisk ananas bagt med marengslåg.
4 personer.
Arbejdstid: 30 min. Bagetid: ca. 15 min. 
 
#
1
ananas 
75
g smuttede mandler 
 
Marengs:
3
æggehvide r 
1 tsk
citronsaft 
175
g + 1 spsk flormelis 
 
Pynt:
frisk mynte 
*
 
Skær
skrællen af ananassen, og skær frugtkødet i mindre stykker. 
Læg
ananasstykkerne i et jævnt lag i et ovnfast fad, og drys med mandler. 
Pisk
æggehvider, citronsaft og flormelis i en skål over kogende vand. 
Pisk
kraftigt, til æggemassen er ca. 65 °C varm. 
Tag
æggemassen af varmen, og pisk den kold og cremet med en elpisker. 
 
Fordel
marengsmassen i et jævnt lag over frugten, og sigt flormelis over. 
Sæt
fadet i ovnen under en varm grill i et øjeblik, til marengsen er lysebrun på
overfladen. 
Server
straks 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin