Logo

Chokolate Bread & Butter Pudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

9 skiver (5 mm) hvidt daggammelt sandwichbrød
150 g mørk chokolade (75% kakao)
4 ¼ dl piskefløde
1 dl mælk
4 spsk mørk rom
110 g sukker
75 g smør
1 knsp. kanel
evt. lidt citronskal
3 æg
1 form: ca. 18 x 23 x 5 cm

Fjern skorperne og skær krummen ud i kvarter.
Varm chokolade, fløde, rom, sukker, smør + kanel i vandbad.
Rør godt rundt.
Pisk æggene og hæld chokolade-mixen i, pisk grundigt.

Fyld ca. 1 cm i smurt form.
Læg halvdelen af brødstykkerne taglagt, derefter chokolade, brød og slut af med chokolade.
Pres brødet ned med en gaffel, så det kan suge jævnt.
Dækkes til med film og lad den stå 2 timer ved stuetemperatur.

Derefter stilles den i køleskab i mindst 24 timer - og helst 48 timer.

Bages i varm ovn ved 180 º i ca. 35 minutter.
Den skal have sprød top og blød midte.
Efter 10 minutters hvile serveres den med iskold cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her