Logo

Chokoladetærte med hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chokoladetærte med hindbær

 

En god steg gør lykke. Især hvis den er efterfulgt af en lækker chokoladetærte med friske hindbær.

Arbejdstid: 40 min. Hviletid: 1 time Bagetid: ca. 30 min. Fryse-egnet, men mister sprødhed.

8 stykker

 

#

100 g smør

175 g hvedemel

1 æg

150 g mørk chokolade

½ liter piskefløde

350 g friske hindbær

*

 

Tærtebund: Smuldr smør og mel sammen og saml dejen med æg.

Lad den hvile i køleskabet i 30 min.

Rul dejen ud, beklæd en tærteform og prik bunden med en gaffel.

Tryk siderne godt til i kanten.

Bag tærten ca. 10 min. ved 200 °C.

Skru ned og bag videre i ca. 20 min. ved 175 °C, til tærtebunden er sprød og gennembagt.

 

Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad.

Pensl tærtebunden med chokolade og lad det størkne.

Pisk fløden til blødt skum og vend de rensede hindbær i.

Fordel hindbærskummet i tærten lige før servering.

 

Chokoladetærte med hindbær

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bærtrifli med cremefraicheDu kan hurtigt lave denne dessert, hvis du har lidt god saft og syltetøj i huset
• Tærte med hindbærfromageBag tærtebunden og lav fromagen og du får en meget lækker Tærte med hindbærfromage
• Bærtrifli med cremefraicheDu kan hurtigt lave denne dessert, hvis du har lidt god saft og syltetøj i huset
• Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!