Logo

Chokoladetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
150 g smuttede og hakkede mandler røres med 50 g sukker og 1 æggehvide.
Bredes ud i en smurt og melet tærteform og bages i 20-25 minutter.
Fyld:
400 g chokolade brækkes i stykker og smeltes under omrøring.
¼ l. håndvarm piskefløde blandes i lidt ad gangen og piskes grundigt sammen med chokoladen.
Hældes i den afkølede bund, og drysses med mandelflager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
40905-03-2010 10:50:01 madABC
Det er lækkert, netop derfor er det svært at angive hvor mange stykker tærten skal skæres i og hvor mange stykker hver spiser. Prøv at lave en først.
41005-03-2010 10:45:55 Ditte
vi synes det lyder lækkert, men vi ved ikke hvor mange personer det er til ???

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her