Logo

Chokoladetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bund:
150 g smuttede og hakkede mandler røres med 50 g sukker og 1 æggehvide.
Bredes ud i en smurt og melet tærteform og bages i 20-25 minutter.
Fyld:
400 g chokolade brækkes i stykker og smeltes under omrøring.
1/4 l. håndvarm piskefløde blandes i lidt ad gangen og piskes grundigt sammen med chokoladen.
Hældes i den afkølede bund, og drysses med mandelflager.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær-koldskål 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Øllebrød med æblesorbetNyd en lækker øllebrød med frisk æblesorbet som dessert
• Kartoffelsuppe med brøndkarse + Appelsinkvark og havredrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-koldskål 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
40905-03-2010 10:50:01 madABC
Det er lækkert, netop derfor er det svært at angive hvor mange stykker tærten skal skæres i og hvor mange stykker hver spiser. Prøv at lave en først.
41005-03-2010 10:45:55 Ditte
vi synes det lyder lækkert, men vi ved ikke hvor mange personer det er til ???

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os