Logo

Chokomousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. fløde (38%)
4-6 plader mørk kvalitets chokolade (min. 50% kakao)
Frisk eller frossen frugt af eget valg og mængde
 
Smelt chokoladen i et vandbad over et let blus.
Pisk i mellemtiden fløden og tilsæt hvis ønsket sukker eller vaniljesukker.
Rør de 2 dele sammen og lad det stå i køleskabet i ½ til 1 hel time.
Hvis en variation ønskes med frugt:
Blend frugten hvis frossen eller skær den friske frugt i små stykker.
Bland det derefter i (inden det sættes i køleskabet) eller drys det over.


Tips: Kan også bruges som kagecreme eller supplement til is eller roulade.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?