Logo

Æbler i Butterdej m/ kanelcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Butterdej
lidt perlesukker
Æbler
kanel
sukker
cremefraiche

Butterdej udrulles tynd.
Udstikkes og bages med lidt perlesukker 200 º i 10 til 15 minutter.
Æbler skylles og skæres i både uden kerner.
Sauteres m/ kanel sukker
Cremefraiche piskes med kanel sukker.
Butterdejen flækkes - æblerne kommes på og derefter cremen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.917 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her