Logo

Æbler i creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kompot:
4 store æbler
1 spsk citronsaft
2 dl vand
4 spsk sukker
1 dl sherry

Creme:
2 dl fløde
2 æggeblommer
1 spsk sukker
1 tsk Vanille
1 dl piskefløde, pisket til skum

Pynt:
50 g marcipan
2 spsk flormelis
ribsgelé

Æblerne skylles. Kernehuset bores ud. Æblerne skrælles og pensles med citronsaft, så de ikke bliver mørke. Vand, sukker og vin bringes i kog. Æblerne koges møre heri og afkøles. Fløde, æggeblommer og sukker varmes under stadig omrøring, til det begynder at blive jævnt, men det må ikke koge. Cremen smages til med Vanila, afkøles og blandes med flødeskum. Æblerne stilles i cremen. Marcipanen æltes med flormelis, rulles ud og stikkes ud i takkede kager, der formes til kræmmerhuse og stikkes i æblerne. Lidt ribsgelé lægges i kræmmerhuset som pynt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nem og lækker æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse - mikroovnDenne chokolademousse er ualmindelig lækker, cremet og fløjlsblød, og den kan pyntes med...
• Parfait flødeis med valgfri chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem pæredessert i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os