Logo

Æbler i creme 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kompot:
4 store æbler
2 dl vand
4 spsk sukker
ribs- eller æblegelé
1 tsk Vanille

Cremesauce:
1/2 l mælk
1 æggeblomme
1-2 spsk sukker
2 tsk cremepulver

Halve, skrællede æbler uden kernehus koges møre i sukkerlage, afkøles og fyldes med gelé i hulrummet. De drysses med Vanille. Mælken koges. Æggeblomme, sukker og cremepulver røres sammen. Lidt af mælken dryppes i. Jævningen røres i resten af mælken, og cremen gives et opkog. Den afkøles og kan evt. blandes med flødeskum, før den hældes rundt om æblerne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tecreme - diabetikerSødt til dessert - Tecremen kan både være en festlig afslutning på julemenuen og en let...
• Rabarberkompot med yoghurttimbaleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fondue med olie til bananfritter med papayacremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessertfondue med vanillecreme og hindbærmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os