Logo

Æbler i hybensauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æbler
4 dl vand
2 spsk honning
4 dl hybenmos
Mandler
 
Skræl æblerne, del dem i halve. Kog dem møre i vandet, sødet med honning.
Læg æblehalvdelene med den buede side op på et fad.
Rør hybenmosen med lidt æblevand og bred mosen over æblerne.
Hak mandlerne og strø dem over.
Serveres til flødeskum. 
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?