Logo

Æbler i hybensauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æbler
4 dl vand
2 spsk honning
4 dl hybenmos
Mandler
 
Skræl æblerne, del dem i halve. Kog dem møre i vandet, sødet med honning.
Læg æblehalvdelene med den buede side op på et fad.
Rør hybenmosen med lidt æblevand og bred mosen over æblerne.
Hak mandlerne og strø dem over.
Serveres til flødeskum. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.486 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her