Logo

Hurtig jordbær dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pose frosne jordbær
¼ l. piskefløde
sukker efter smag
 
Pynt: Chokolade evt. friske jordbær
 
De frosne jordbær og piskefløden blendes til bærrene er helt knust.
Smages til med sukker undervejs.
Blendes så igen og hældes til sidst op i dessertglas.
Pyntes tilsidst med friske jordbær og reven chokolade på toppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her