
Dej:
4 æg
125 g sukker
100 g hvedemel
25 g cacaopulver
 
Creme:
3 æggeblommer
100 g sukker
6 dl piskefløde 38%
1 pose frisk mynte
5 blade husblas
 
Pynt:
frisk mynte
mørk chokolade
 
Dej: Pisk æg og sukker sammen i et vandbad til en let creme. 
Vend mel og cacao i æggemassen. 
Læg dejen i en smurt springform og bag den i ovn i 20 min. på 180°C. 
Creme: Pisk æggeblommer med sukker. 
Varm halvdelen af fløden sammen med hakket mynte op til 50°C i en gryde.
Bland æggemassen sammen med fløden og varm op til 80°C i 4 min. (det må ikke koge). 
Køl ned og kom husblas i, når cremen er 50°C. 
Afkøl yderligere til stuetemperatur. 
Pisk resten af fløden til skum. 
Fold flødeskummet i myntecremen og stil den til side. 
Lagkagebunden skæres i halv på langs. 
Læg den første halvdel i en større springform, herefter creme, bund og creme. Lav en glat overflade. 
Læg kagen i køleskab i 2 timer. 
Pynt med mynte og chokoladespåner.