Logo

Squash-dild souffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 mellemstore squash skrællede og i tern
1 spsk citronsaft
2 tsk salt
2 spsk smør eller margarine
2 spsk hvedemel
2 ½ dl mælk
4 æg
2 spsk hakket frisk dild eller dildfrø
 
Lad squashene simre med citronsaften i kogende, saltet vand, der lige dækker, i 15 minutter og hæld væden fra.
Smelt smørret, rør det med melet og lav en opbagning med mælken.
Pisk æggeblommerne sammen og kom dem i saucen, og tilsæt så squashen og dilden.
Pisk æggehviderne stive og fold dem forsigtig i blandingen.
Hæld massen i et smurt og melet 1 ½ liters soufflefad.
Varm ovnen op til 180ºC og sæt fadet i en bradepande med vand i bunden.
Bages i ca. minutter eller til souffleen er hævet og stivnet.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?