Logo

Confit de canard 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store andelår (3-400 g hver)
salt og hel peber
laurbærblade
gåse- eller andefedt
 
Læg 4 store andelår (3-400 g hver) i masser af salt natten over.
Skyl dem, læg dem tæt i en gryde med laurbærblade og hel peber og
dæk med gåse- eller andefedt.
De skal koge uhyre stille heri i 1 ½ time.
Tag dem op, lad dem dryppe af.
Si og gem fedtet, det kan fryses.
På glas begravet i fedt kan lårene holde sig adskillige måneder i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 576 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her