Logo

Cremebudding - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

8 dl mælk
4 æggeblommer
4 spsk hvedemel, Maizena
8 mariekiks
kanel

Bland kold mælk, Maizena og saccharin i en gryde.

Når blandingen koger, fjern da fra varmen og tilsæt pisket æggeblomme.

Rør roligt rundt indtil blandingen er jævn.

Hæld op i en skål med mariekiks langs kanten.

Når cremebuddingen er kold, tilsæt kanel.

Server kold.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vaniljeis med chokoladestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os