Logo

Brombærkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

8 mørdejsskaller
Creme:
3 æggeblommer
31/2 spsk sukker
2 cl rom
2 blade husblas
2 ½ dl piskefløde
250 g brombær
Pynt:
1 ¼ dl piskefløde
24 valnødder

Læg husblasen i koldt vand. Pisk æggeblommer og sukker lyst og skummende. Tilsæt rommen. Knug vandet fra husblassen og smelt den i vandbad. Lad den afkøle lidt og rør den så i æggesnapsen. Pisk fløden stiv og vend den i den kolde, men ikke stive creme. Skyl brombærrene og tag lidt fra til pynt. Fordel resten af brombærrene i bunden af skallerne. Dæk dem med creme. Pisk fløden stiv. Fyld flødeskummet i en sprøjtepose og fordel det på kagerne. Pynt kagerne med resten af brombærrene samt valnødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her