Logo

Brombærmousse med chokoladedrys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g brombær
100 g sukker
3 æg
3 blade husblas
2 dl piskefløde
40 g mørk chokolade
 
Brombærrene hakkes groft med en kniv og stilles i fryseren i en time.
Husblasen udblødes og smeltes - holdes lun.
Sukker og æggeblommer piskes hvidt.
Æggehviderne piskes seje og luftige.
Fløden piskes til flødeskum.
Æggeblommer, brombær og flødeskum vendes sammen, hvorefter
æggehvider og husblas vendes i.
Moussens fyldes i en form og stilles koldt.
Moussen pyntes med reven chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.784 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marengsbunde med jorbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bær med yoghurtskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougatis med valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengsbunde med appelsin-rabarber chantillyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os