Logo

Brombæromelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

100 g brombær
1 spsk sukker
3 æggehvider
60 g sukker
2 æggeblommer
20 g smør
flormelis

Drys bærrene med sukker og lad dem trække i 15 minutter.

Pisk hviderne stive.

Kom halvdelen af sukkeret i, lidt ad gangen.

Rør blommerne med resten af sukkeret og vend det derefter i hviderne.

Smelt smørret på en pande og lad æggemassen stivne ved svag varme.

Giv omeletten 8 minutter under låg.

Ved servering lader man omeletten glide halvt over på et fad, fyld den med brombærrene og fold den anden halvdel over.

Drys med flormelis.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ris à l'amande - Ris à la mande - risalamandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugt med vaniljecreme og marcipanchipsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinke og melonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande - Ris à la mande - risalamandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os