Logo

Brombærpleskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

8 store pleskner

150 g friske brombær eller 1 1/2 dl brombærsyltetøj

2 1/2 dl flødeskum

3 blade husblas

 

Kom 4 pleskner på 4 tallerkener.

Mos brombærrene og bland dem i flødeskum­met.

Udblød husblassen og smelt den i lidt brombærsaft.

Rør den flydende husblas med lidt brombærcreme og vend det der­efter forsigtigt i brombærrnassen.

Kom brombærcremen på hver plesken og læg de resterende pleskner over.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æble-kanel isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærtærte overdådigEn overdådig tærte både i udseende og smag. Tærtebund, creme og jordbær kan gøres klar i...
• AbrikostrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble-kanel isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os