Logo

Brombærpleskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

8 store pleskner

150 g friske brombær eller 1 1/2 dl brombærsyltetøj

2 1/2 dl flødeskum

3 blade husblas

 

Kom 4 pleskner på 4 tallerkener.

Mos brombærrene og bland dem i flødeskum­met.

Udblød husblassen og smelt den i lidt brombærsaft.

Rør den flydende husblas med lidt brombærcreme og vend det der­efter forsigtigt i brombærrnassen.

Kom brombærcremen på hver plesken og læg de resterende pleskner over.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mad med citrusfrugterGiv maden et frisk pift med citrusfrugter. Den friske smag kan både være sød, sur og...
• Bondens æblekage 2Bondens æblekage er en utrolig lækker kage der laves med æbler og remoncecreme. Kagen er...
• MoritskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mad med citrusfrugterGiv maden et frisk pift med citrusfrugter. Den friske smag kan både være sød, sur og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os