Logo

Brombærpocheret pære

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 pærer
½ kg brombær
½ l. vand
400 g sukker
100 g nougat

Passionspuré:
8 stk passionsfrugt

3 dl vand
100 g sukker

Pæren skrælles og kernehuset udstikkes med en udstikker.
Brombær, vand og sukker koges op og sigtes.
Kog pæren op i brombærlagen og stil den på køl i lagen i ca. 12 timer.
Pæren tages op af lagen og fyldes med nougat.

Passionspurée:
Passionsfrugterne halveres og kødet fjernes fra skallerne. Vand, sukker og frugtkød koges op, pureres/blendes og afkøles.

Anretning:
Pæren serveres på pasionspuréen. Pyntes evt. med friske bær, frugt og nødder.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?