Logo

Brombær-romfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

100 g brombær

2 dl rom

4 dl piskefløde

6 blade husblas

75 g mandler

citronsaft

 

Fløden piskes stiv, og rommen hældes over brombærrene, der får lov til at trække lidt.

Husblassen udblødes og smel­tes i lidt citronsaft i en gryde.

Bærrene med rom vendes forsigtigt i den stiftpi­skede fløde, og de hakkede mandler kom­mes i.

Til sidst vendes den smeltede hus­blas i, og desserten stilles koldt før servering.

Der pyntes med friske brom­bær.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?