Logo

Brombærskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g friske brombær (gerne flere)
2-3 spsk sukker
lidt citronsaft
2 1/2 dl piskefløde
 
Mos halvdelen af bærrene og rør dem sammen med sukker og citronsaft.
Bland resten af de hele bær i.
Pisk fløden stiv og vend bærrene heri.
Fordel det i portionsglas eller i en stor skål og server koldt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldags æblekage 3En god dansk klassiker, som vi aldrig bliver trætte af! Prøv selv
• Sticky Date PuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os