Logo

Brombæris med nøddetrekanter - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Isen:
250 g brombær
125 g canderal sukker
1 l. yoghurt

Nøddetrekanter:
100 g letta smør
75 g canderal sukker
1 æg
75 g hasselnødmel
75 g hvedemel
1/4 tsk stødt kanel

Isen:
Brombær og canderal sukker koges op og blandes med yoghurten.
Massen hældes i forme og fryses.

Nøddetrekanter:
Alle ingredienser blandes sammen, stilles køligt .
Smøres ud på smurt pergament papir og bages i ovnen i ca. 5 minutter ved 200ºC.
Tages ud og vendes, hvorefter de bages yderligere 5 minutter.
Tages ud af ovnen og skæres i trekanter, mens de stadig er varme.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Klassisk koldskålEn meget simpel og klassisk koldskål. Den er perfekt som et mellemmåltid, dessert eller...
• AppelsintrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Laurbær-sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Klassisk Fransk ChokolademousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os