Logo

Brombæris med nøddetrekanter - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Isen:
250 g brombær
125 g canderal sukker
1 l. yoghurt

Nøddetrekanter:
100 g letta smør
75 g canderal sukker
1 æg
75 g hasselnødmel
75 g hvedemel
¼ tsk stødt kanel

Isen:
Brombær og canderal sukker koges op og blandes med yoghurten.
Massen hældes i forme og fryses.

Nøddetrekanter:
Alle ingredienser blandes sammen, stilles køligt .
Smøres ud på smurt pergament papir og bages i ovnen i ca. 5 minutter ved 200ºC.
Tages ud og vendes, hvorefter de bages yderligere 5 minutter.
Tages ud af ovnen og skæres i trekanter, mens de stadig er varme.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her