Logo

Brombæris med hvid chokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g brombær
3 æg
100 g sukker
1 spsk vaniljesukker
1 nip kardemomme
4 dl piskefløde
200 g hvid chokolade
2 spsk hvid rom
 
Brombærrene skylles, dryppes af og pureres. Æggene deles i blomme og
hvide.
Blommerne røres skummende med sukker, vaniljesukker og kardemomme.
Massen fyldes i en metalform, dækkes til og fryses halvstiv.
Æggehviderne piskes stive.
2 ½ dl fløde piskes stiv.
Æggehvider og flødeskum vendes i æggecrémen sammen med
brombærpureen, og massen fryses i 3 timer.
Chokoladen brækkes i mindre stykker, smeltes i vandbad (eller mikroovn) og blandes med resten af fløden samt rom.
Brombærisen anrettes i kugler på desserttallerkener og omgives af den
varme hvide chokoladesauce.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
651326-08-2016 09:02:58

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?