Logo

Brombær-is med bærkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Denne is-opskrift er egentlig en parfait. Den udmærker sig ved, at man ikke skal røre i ismassen, når den fryser, og at den er til at skære, lige når den er kommet op af fryseren.

200 g brombær, evt. frosne
75 g sukker
6 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
saft af en citron
1/2 l. piskefløde

Kog brombær og sukker ved høj varme, så saften koger ind og kompotten bliver tyk.
Smag til med citronsaft.
Kompotten køles af.
Æggeblommer og sukker piskes kraftigt til en luftig æggesnaps.
Piskefløde piskes til flødeskum.
Vend 3/4 af brombærkompotten i æggemassen og derefter i flødeskummen.
Isen fryses mindst 8 timer.
Når isen serveres pyntes, den med det sidste af brombærkompotten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Heibergs Ris à la mandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Torta paradisoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt fetaostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Heibergs Ris à la mandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os