Logo

Æbleringe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Simpel dessert eller snack hvor æbleringe dyppes i en dej lavet af blandt andet æblebrændevin og hvedmel, hvor efter de steges på panden. Serveres gerne sammen med en kop te, hvis det bruges som snack

 

 

250 g hvedemel
2 æggeblommer
1 spsk æblebrændevin
1 dl mælk
lidt salt
5-6 æbler
olie
 
Bland ingredienserne i dejen, og rør den jævn og smidig.
Lad den derefter hvile en halv times tid.
Skræl æblerne, skær dem i skiver og dyp dem i dejen på begge sider.
En pande med olie gøres klar, og æbleringene steges derpå, til de er pænt brune.
De lægges til afkøling på et fad med pergamentpapir.

 


Æbleringene kan enten bruges som dessert, eller serveres sammen med en kop te.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.832 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her