Logo

Æbleriddere med marcipan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

2-3 syrlige æbler, uden skræl, i både
4 skiver franskbrød
margarine til at smøre brødet
1 tsk kanel
2 spsk sukker
50 g marcipan

Smør brødene og læg æblerne herpå. Riv marcipanen og drys den over. Drys med kanel og sukker. Dryp til sidst med smeltet margarine.
I midten af ovnen ca. 10 min. ved 225º til de er gyldne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladeparfait 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Piemontesisk kyseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Daim iskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeparfait med hyldebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!