Logo

Æbler, kogte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6-8 æbler

sukkerlage:
5 dl vand
100-125 g sukker
saften af 1/2 citron

Vand, sukker og citronsaft koger op til en lage og heri lægges de skrællede halverede æbler men kun i et lag, damper heri 4-5 min. til frugten er mør. Så tages den op og næste hold koges. Lagen sies og hældes kold over frugterne

Man kan også godt bruge pærer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KokosflagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AvocadodessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• LimeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokosfragilite med blommekompot og mandelisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os