Logo

Æbler, Bolettes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv denne lette men lækre dessert næste gang du har gæster. Desserten er let at lave med æbler og marcipan. Server med flødeskum. Velbekomme.


4 Personer

4 store æbler
75 g marcipanmasse
Lidt æggehvide
25 g smør
3 spsk rasp
1 spsk sukker
1 spsk hakkede mandler
1 spsk hakkede valnødder
2 1/2 dl piskefløde

Skræl æblerne og stik kærnehuset ud. Rør marcipanmassen med lidt æggehvide og fordel den i æblerne. Derefter pensles æblerne med det smeltede smør og vendes i en blanding af rasp og sukker. Stil æblerne på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200ºC i ca. 15 minutter. Drys med hakkede mandler og valnødder, lige før æblerne er færdige. Tag æblerne ud og anret dem på et fad. Pynt med en klat flødeskum og server resten til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆbleclafoutisLet og luftig og med en stærk aroma af marcipan: Denne æblegratin er et hit, hvad enten...
• Jordbær-koldskål 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Øllebrød med æblesorbetNyd en lækker øllebrød med frisk æblesorbet som dessert
• Æble-cobbler med blåbærEn cobbler er en amerikansk, ovnbagt dessert med frugt, der helt eller delvist er dækket...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os