Logo

Brombærfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

100 g brombær
1 dl brombærvin
8 blade husblads
1 dl brombær- eller citronsaft
4 dl piskefløde
75 g mandler
 
Brombærvinen hældes over bærrene der får lov at trække lidt.

Husbladsen udblødes og smeltes herefter i frugtsaften i en gryde.

Fløden piskes stiv og mandlerne hakkes.
Dette blandes og bærrene med vin vendes forsigtigt i.
Til sidst vendes den smeltede husblads i.
Desserten fyldes i forme og stilles på køl til servering.
Mindst 4 timer.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsiner i beignetdej En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kvarksouffle med salvie-is og hindbær-rabarberkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banansalat med stjernefrugt.Denne dessert, en slags frugtsalat, laves med banan skåret i skiver samt stjernefrugt....
• Appelsiner i beignetdej En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os