Logo

Brombærfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g brombær
1 dl brombærvin
8 blade husblads
1 dl brombær- eller citronsaft
4 dl piskefløde
75 g mandler
 
Brombærvinen hældes over bærrene der får lov at trække lidt.

Husbladsen udblødes og smeltes herefter i frugtsaften i en gryde.

Fløden piskes stiv og mandlerne hakkes.
Dette blandes og bærrene med vin vendes forsigtigt i.
Til sidst vendes den smeltede husblads i.
Desserten fyldes i forme og stilles på køl til servering.
Mindst 4 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her