(2 personer) 
75 g jordbær + jordbær til pynt
100 g sukker 
50 g chokolade 56% 
25 g smør 
1 ½ æg 
15 g hvedemel
⅓ vaniljestang 
1 æggeblamme
½ dl piskefløde
45 g fondant pulver  
30 g glukose
 
Jordbær sorbet: Kog 1 ½ dl sukkerlage op med 50 g jordbær, blend og si pureen. 
Frys ned og kør på "Paco Jet" (is-maskine).
Server sorbeten på små tern af jordbær.
 
Chokofondant: Smelt chokolade og smør over vandbad. 
Vend æg, hvedemel og 25 g sukker i og køl dejen af. 
Fyld den i en form og bag ved 160ºC i 4 minutter. 
Lad hvile i 2 minutter. 
Fondanten skal være flydende i midten.
 
Jordbær tagliatelle: Varm 25 g jorbær med lidt sukker. 
Kør på en blender og si massen. 
Smør den ud på en silikonemåtte og lad tørre ved 80ºC i 4 timer. 
Skær i tagliatellestrimler.
 
Krydderurter: Moriner citronmelisse, mynte og basilikum i en syrlig sukkerlage.
 
Koramelrør: Varm fondantpulver og glukose op til 170ºC og smør det ud på en silikonemåtte. Form till rør.
 
Creme Anglaise: Kog piskefløde op med sukker og vaniljekorn. 
Legér med æggeblomme og køl af.
 
Fyld cremen i karamelrørene og anret på en tallerken med chokoladefondant, krydderurter blandet med jordbær tagliatelle og jordbærsorbet på jordbærtern.