Logo

Jordbær, Balsamicomarinerede 7 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Let, fedfattig og anderledes dessert hvor jordbærrerne marineres i balsamico vineddike og skukker. Perfekt til en varm sommeraften.

 

 

4 personer:
750 g friske jordbær
4 spsk balsamico vineddike
4 spsk sukker
 
1 person:
175 g friske jordbær
1 spsk balsamico vineddike
1 spsk sukker
 
Skyl jordbærrene, fjern blomst og skær bærrene i hal­ve eller kvarter.
Vend dem med sukker og lad dem trække 10 minutter.
Anret jordbærrene i 4 skåle og dryp med balsamico.
Server straks.
 
Energi pr. portion: 635 kJ/152kcal Protein: 3,7% Fedt: 6,7% Kulhydrat: 89,6%

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?