Logo

Jordbær, Balsamicomarinerede 7 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Let, fedfattig og anderledes dessert hvor jordbærrerne marineres i balsamico vineddike og skukker. Perfekt til en varm sommeraften.

 

 

4 personer:
750 g friske jordbær
4 spsk balsamico vineddike
4 spsk sukker
 
1 person:
175 g friske jordbær
1 spsk balsamico vineddike
1 spsk sukker
 
Skyl jordbærrene, fjern blomst og skær bærrene i hal­ve eller kvarter.
Vend dem med sukker og lad dem trække 10 minutter.
Anret jordbærrene i 4 skåle og dryp med balsamico.
Server straks.
 
Energi pr. portion: 635 kJ/152kcal Protein: 3,7% Fedt: 6,7% Kulhydrat: 89,6%

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sherryfromage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grapefrugter, bagtDessert med grapefrugter, rosiner, mandler og orangelikør. Lækker blanding af grapefrugts...
• SveskedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sherry-fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os