Logo

Culottesteg i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 culotte (ca. 3/4 kg)
salt
hvedemel
kulør

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Rids det fede på culotten. Gnid den med salt og læg den i stegesoen med fedtsiden opad. Steg culotten ved 250ºC i 1 - 1 1/4 time. Jævn skyen med hvedemel, smag den til og farv med kulør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberis med høvlet nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!