450 g  kikærter (udblødte) 
¾ dl  vand 
1 sammenpisket æg 
 salt
 peber 
½ tsk  gurkemeje (stødt) 
 olie til stegning
2 spsk  hakket persille eller korianderblade  (friske) 
½ tsk  stødt koriander
½ tsk  cayennepeber 
1 fed hvidløg 
1 spsk  tahina 
50 g  "indmad" af et franskbrød, udblødt i vand
50 g  hvedemel 
Hak kikærterne to gange gennem kødhakkeren 
(hvis du ikke har en sådan, kan de rives gennem en råkostmaskine) 
og hæld pastaen i en skål 
Tilsæt alle ingredienserne - undtagen olien og melet 
Ælt farsen godt til den er blød, men sammenhængende. 
Farsen trilles til valnøddestore  kugler, som til slut trilles i melet. 
Olien opvarmes i en gryde, til den syder om en tændstik. 
Steg falaflerne 3-4 min hver. - Pas på ikke at komme for mange i gryden ad gangen! 
Lad dem dryppe af på noget køkkenrulle 
Serveres med salat og pitabrød og evt. hummus