Logo

Enebærsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store marinerede sildefileter
1 rødløg
 
Lage:
½ dl lage fra sildene
1 dl vineddike eller almindelig eddike
½ dl vand
ca. ¾ dl sukker
15 enebær
5 hele peberkorn
1 knust laurbærblad
½ dl sherry
 
Skær sildene i 2-21/2 cm brede stykker og skær rødløget i tynde skiver.
Knus enebær og peberkorn let.
Kog ingredienserne til lagen, undtagen sherry, sammen, start evt. med ¼ dl sukker og kom efter smag mere sherry i, når lagen er kølet af.

Kom sild og rødløg i en skål.
Kom sherry i den afkølede lage og hæld den over sildene.
Sildene må gerne trække et par dage i køleskabet. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her