Logo

Fersk laks med oste- og kaviarcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g frisk fersk laksefilet
160 g flødeost
2 dl aromatisk saft (se nedenstående)
60 g kaviar
Kørvel

Aromatisk saft:
4 dl tør hvidvin
2 dl vand
½ gulerod
¼ løg
persillestilk
1 laurbærblad
1 lille kvist timian
1 skalotteløg
1 stg. bladselleri
skal af ½ citron

Aromatisk saft:
Alle urterne skæres i små tern og koges langsomt op med væden. Får lov til at trække med urterne i 2 timer og sigtes.

Laks:
Laksefileten renses helt ren og skæres i papirstynde skiver.

Creme:
Flødeosten tilsmages og gøres tynd med aromasaften. Kaviaren drejes forsigtigt

De papirstynde skiver laks anrettes på en stor tallerken, som en ring på midten. Laksen omkranses af kaviarcremen. Umiddelbart før serveringen drysses laksen med groft salt, kørvel eller bredbladet persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her