500 g hvedemel 
60 g gær 
100 g sukker 
375 g smør 
4 æg 
Fyld: 
125 g sukker 
125 g smør 
100 g rosiner 
50 g sukat 
Pynt: 
75 g perlesukker 
75 g mandler 
1 æg 
 
Gæren røres ud med sukkeret og blandes i melet. 
Smør og æg sammenpiskes let og røres i melet. 
Dejen skal æltes grundigt, til den er blank og glat og sættes til hævning i ca. 3 timer. 
Dejen æltes igen og trilles derefter til en lang pølse, som klemmes flad. 
Fyldet røres sammen af smør, sukker, rosiner og sukat og lægges på dejen. 
Dejen klemme s sammen om fyldet, så det bliver helt dækket og dette trilles igen 
til en pølse. 
Dejrullen lægges på en smurt bageplade eller bagepapir og skal nu hæve i ca. 20 min. 
Efter endt hævning pensles kringlen med æg og drysses med perlesukker og hakkede mandler. 
Kringlen bages ved 225°C i ca. 30 min.