Logo

Fiskegullasch i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g fiske og eller torskefileter
500 g løg
1/4 l. hvidvin
4 spsk olie
2 spsk citronsaft
paprika
       
Smør bunden af den gennemfugtede stegeso med olie.
Hak løgene grøft og strø halvdelen i gryden.
Del fiskefileterne i strimler eller terninger og læg dem på.
Drys løg på og skift med fisk og løg.
Kom resten af olien og citronsaften ved.
Læg låg på.
Retten er færdig på ca. 45 minutter ved 200ºC.
Kom den forvarmede hvidvin i til sidst og lad retten stå og viderekoge i
ca. 5 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 576 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flydende æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os