Logo

Forloren kylling i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor mørbrad
salt
persille
1/2 dl bouillon
40 g smør
2 dl fløde
hvedemel
kulør

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær en ridse i den afpudsede mørbrad og fyld den med persille og drys med salt. Luk mørbraden sammen med kødnåle eller bind den sammen med snor. Gnid den med salt. Læg mørbraden i stegesoen og kom smørklatter på. Hæld bouillon ved og steg mørbraden i ca. 45 minutter ved 225 º Tilsæt fløde og jævn evt. skyen.

Serveres med agurkesalat og hvide kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørk chokoladeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os