Logo

Kirsebærdessert med yoghurt og makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer
 
500 g Skælskør Kirsebærsauce
1 tsk reven limeskal
4 dl yoghurt naturel
3 spsk flormelis
2 ½ dl piskefløde
12 makroner
4 cl Heering Cherry Liqueur
 
Knus makronerne og hæld Heering Cherry Liqueur over.
Rør yoghurt med flormelis og limeskal.
Pisk fløden stiv.
Bland fløde og yoghurt.
Kirsebærsaucen lægges lagvis med makroner og yoghurtfløden i fine portionsglas.
Slut af med et lag yoghurtfløde.
Pyntes med kirsebær og reven chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her