Logo

Kirsebær-dessert med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebær-dessert med chokolade

 

Det søde punktum er en enkel dessert med hårde kager, creme og friske kirsebær.

Arbejdstid: 20 min. Trækketid: ca. 1 time. Ikke fryse-egnet. (4 personer)

 

#

300-400 g friske kirsebær

(eller 250 g syltede kirsebær uden sten de smager ofte kraftigere end friske)

100 g mørk chokolade

1½ dl piskefløde

12 biscotti (hårde italienske kager, eller makroner)

frisk rød basilikum

*


Skyl kirsebærrene og udsten dem.

Hak chokoladen groft.

Pisk fløden til blødt skum.

Bland kirsebær med chokolade og flødeskum.

Anret cremen i portionsglas sammen med kagerne.

Lad evt. desserterne trække i 1 time før servering.

Pynt med basilikum.

 

Kirsebær-dessert med chokolade


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her