Logo

Kirsebærdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 rund marengsbund med kant (færdigkøbt)
2 dl letmælks yoghurt
1 dl syltede kirsebær
 
En rund marengsbund med kant fyldes godt og vel halvt op med yoghurt.
Derefter dækkes yoghurten med et lag syltede kirsebær.
Deserten skal helst serveres straks, så marengsbunden ikke bliver for
blød. 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?