Logo

Kirsebær-chokoladetrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebær-chokoladetrifli

 

Har du adgang til friske kirsebær, er denne dessert en rigtig lækkerbisken.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

500 g friske kirsebær (eller 250 g frosne eller syltede)

2-3 spsk kirsebærlikør eller rom

1 bæger pasteuriseret æggeblomme

1 spsk sukker

½ tsk vaniljesukker

1 dl piskefløde

150 g chokoladekage (fx 1 chokolademuffin)

*

 

Udsten kirsebærrene og stænk dem med likør eller rom.

Pisk æggeblomme, sukker og vanilje til en tyk creme.

Pisk fløden til skum. Vend de to ting sammen til en råcreme.

Bryd kagen i små stykker og læg dem lagvis med kirsebær og creme i to glas.

Stil dem koldt indtil servering.

 

Kirsebær-chokoladetrifli

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?