Logo

Kirsebær-chokoladetrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kirsebær-chokoladetrifli

 

Har du adgang til friske kirsebær, er denne dessert en rigtig lækkerbisken.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

500 g friske kirsebær (eller 250 g frosne eller syltede)

2-3 spsk kirsebærlikør eller rom

1 bæger pasteuriseret æggeblomme

1 spsk sukker

½ tsk vaniljesukker

1 dl piskefløde

150 g chokoladekage (fx 1 chokolademuffin)

*

 

Udsten kirsebærrene og stænk dem med likør eller rom.

Pisk æggeblomme, sukker og vanilje til en tyk creme.

Pisk fløden til skum. Vend de to ting sammen til en råcreme.

Bryd kagen i små stykker og læg dem lagvis med kirsebær og creme i to glas.

Stil dem koldt indtil servering.

 

Kirsebær-chokoladetrifli

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 222 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikansk kirsebærpieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Focaccia med kirsebær og rosmarinDette superlækre brød er en god sommerfavorit, for det kan både nydes som en skøn kage, en...
• Amerikansk kirsebærpieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer - go!En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os