
 
- en dejlig dessert
med danske kirsebær, der er i sæson netop i august/september. Ellers brug
importerede kirsebær (godt skyllede).
4 personer. Arbejdstid:
30 min. Stegetid: ca. 5 min. 
#
400 g friske
kirsebær 
2 skiver rugbrød 
2 spsk brun farin 
15 g smør 
2 spsk
pistacienøddekerner 
1½ dl piskefløde 
75 g mørk chokolade 
*
Skyl kirsebærrene,
og udsten dem. ( en olivenudstener/tang er god)
Smuldr rugbrødet, og
bland det med farin. 
Rist det sprødt i
gyldent smør på en pande. 
Bland med hakkede
pistacienødder. 
Pisk fløden til
skum, og hak chokoladen. 
Bland kirsebærrene
med flødeskum, og drys med sprødt rugbrød og chokolade. 
 

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin