Logo

Henkogte kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Til 1 liter glas beregnes:

# Ingredienser

700 g bær med sten

Lage:
2 dl vand
250 g sukker eller 1 kg udstenede bær,
350-450 g sukker

* Tilberedning

Frugt og lage fyldes i henkogningsglas, der lukkes og henkoges 30 min. ved 85 °C i vand eller ved 140 °C  i ovn. 
Langsom opvarmning og afkøling. 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her