Logo

Kirsebær-chokoladetrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebær-chokoladetrifli

 

Har du adgang til friske kirsebær, er denne dessert en rigtig lækkerbisken.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

500 g friske kirsebær (eller 250 g frosne eller syltede)

2-3 spsk kirsebærlikør eller rom

1 bæger pasteuriseret æggeblomme

1 spsk sukker

½ tsk vaniljesukker

1 dl piskefløde

150 g chokoladekage (fx 1 chokolademuffin)

*

 

Udsten kirsebærrene og stænk dem med likør eller rom.

Pisk æggeblomme, sukker og vanilje til en tyk creme.

Pisk fløden til skum. Vend de to ting sammen til en råcreme.

Bryd kagen i små stykker og læg dem lagvis med kirsebær og creme i to glas.

Stil dem koldt indtil servering.

 

Kirsebær-chokoladetrifli

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her